Coachen bag Overkom din frygt for edderkopper

Mit navn er Malte Lange, jeg er uddannet Coach og Certificeret NLP Træner.

Jeg er coach med stor interesse for hvordan man hjælper mennesker og med NLP/Hypnose går det utroligt hurtigt - også til at afhjælpe en fobi for edderkopper.

Jeg ved hvor lammende en fobi kan være, og hvor mange begrænsninger den kan sætte. For ikke at tale om hvor ubehageligt det føles.

NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) bygger på hypnose, og har nogle hamrende effektive værktøjer til at ændre vaner, tanker, handlinger, mønstre - og ikke mindst til at fjerne fobier. Det kaldes i NLP'ens verden for Fobikurering (Fast Phobia Cure). Metoden er afprøvet utroligt mange gange, og har vist sig meget effektiv på enkeltfobier, såsom f.eks. araknofobi. Du kan få din helt egen coaching-session med fobikurering på den lydbog jeg tilbyder her på siden: Overkom din frygt for edderkopper.

Jeg håber jeg får lov at hjælpe dig med at fjerne din fobi, det er let, hurtigt og smertefrit. Og jeg tilbyder pengene tilbage hvis det ikke virker for dig.

Så giv det en chance, det er risikofrit at prøve.

Du kan se vores samlede programmer til personlig udvikling på Mindly.dk - Dit online kursuscenter, og læse min blog om kommunikation og personlig udvikling her.

Malte Lange
Professionel Coach og Cert. NLP Træner
+45 70 200 996
support@mindly.dk

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA